До Дня студента на каналі «Кіровоград» програма

До Дня студента на каналі «Кіровоград» програма "Ранкова кава Weekend" підготувала тематичний ефір

21 лис. 2018

Команда ранкової програми суспільного мовника Кіровоградщини 17 листопада присвятила ефір вишам Кропивницького: Центральноукраїнському педагогічному університету ім. В. Винниченка, Центральноукраїнському технічному університету та Льотній академії Національного авіаційного університету. Розповідали про їхні історію та досягнення, відвідали деякі пари, спілкувались зі студентами та викладачами, вітали зі святом.



«Доброго ранку друзі, субота, 17 листопада. Сьогодні надзвичайне свято усієї молоді, і молоді Кропивницького - Міжнародний день студента! Ми відвідаємо майже всі вищі навчальні заклади міста і саме звідти будемо вести наші репортажі впродовж усього ранкового ефіру!» - так о восьмій ранку,  під звуки студентського гімну, розпочався ефір «Ранкової кави Weekend».

Програму до ефіру готували Павло Іванов, Яна Сапожнікова,  Костянтин Шутенко, Максим Несвітайлов і Ростислав Заєць.

Тетяна Петруніна, керівниця групи ТО «Ранок» розповіла: «Саме такий формат ефіру на день студента мені спало на думку зробити цього року, адже наше місто можна вважати студентським, у нас дуже багато навчальних закладів. Раніше ми робили тематичні випуски, знімали сюжети, запрошували до студії гостей, але щоб на весь ефір зануритись у студентське життя – таке ми зробили вперше».

Ранкову каву на День студента приправили розповідями про навчання і відпочинок, першу сесію, дружбу між факультетами, враженнями від пари з вищої математики (її відвідали ведучі Максим Несвітайлов та Ростислав Заєць), привітаннями викладачів та одногрупників.

На думку Тетяни Петруніної, команді вдалося втілити задум: “Ми змогли відчути себе знову студентами – поспівати Гаудеамус, посидіти на парах і зануритись у неймовірний світ студентського життя”.