Ранкова кава з командою Суспільного

Ранкова кава з командою Суспільного

13 лип. 2020

14 липня відбувся заключний ефір «Ранкової кави» на телеканалі UA: КРОПИВНИЦЬКИЙ.  Під час ефіру розповіли про тих, хто працював у програмі впродовж десяти років, також повідомили глядачам про новий формат ранкового шоу на Суспільному.  

«Сьогодні ми провели особливий ефір ранкового шоу відзначили 10 років програмі «Ранкова кава». Про проєкт говорили ті, хто був його обличчями в різні роки. Для багатьох наше шоу стало стартовим майданчиком в кар’єрі. Ранковий ефір це завжди виклик і можливість, які подолає тільки той, хто цей стиль життя прийняв за основу, саме в такій тезі об’єдналися думки колег з ранків різних років. Також сьогодні ми передаємо естафету ефіру всеукраїнській програмі «Ранок на Суспільному», у виробництві якої  беруть участь всі філії, — розповідає продюсерка Кропивницької філії Суспільного Олена Кваша. —  Це новий епізод в історії ранків. Він інший, я би сказала, дещо складніший, потребує постійного вирішення не тільки творчих питань, а й технічних, оскільки значно зросли вимоги до якості матеріалів. Попри ці виклики, ми змістовно представлятимемо область в національному ефірі»

«Ранок на Суспільному» філії виготовлятимуть спільно за принципом «усі для всіх». Програма  триватиме 2,5 години, 70% контенту вироблятимуть команди в регіонах, 30% створюватимуть працівники Київської філії. Проєкт має на меті об’єднати велику аудиторію Суспільного, згуртувати філії довкола викликів і досягнень країни,  показати локальні історії широкому колу глядачів.

Читайте також: Суспільне транслюватиме Фестиваль прадавніх човнів у Рівному

Кропивницьку команду представлятиме  Вікторія Колосова, вона готуватиме три рубрики, подієві сюжети та за потреби включатиметься у міжрегіональний ефір з місця подій. Також ранкова команда співпрацюватиме з департаментом цифрових платформ і найкращі рубрики та сюжети будуть адаптовані для діджитал-платформ регіонального суспільного мовника.

Нагадаємо, Суспільне впроваджує Концепцію регіонального мовлення на 2020–2021 роки, за якою всі філії працюватимуть як єдина міжрегіональна платформа. Це дозволить ввійти до панелі дослідження телевізійної аудиторії компанії Nielsen та виміряти регіональні рейтинги.

Читайте також: команда Суспільного обговорила міжрегіональну співпрацю та завдання на друге півріччя.