Нові знання для школярів — нові рубрики в ефірі UA: КРОПИВНИЦЬКИЙ

Нові знання для школярів — нові рубрики в ефірі UA: КРОПИВНИЦЬКИЙ

20 бер. 2020

Колектив Суспільного Кіровоградщини підготував нові пізнавальні рубрики для школярів. З 23 березня для молодших у ранковому ефірі проєкту «Ранкова кава» покажуть майстер-класи й цікаві досліди, а старшокласникам програма «Радіодень» пропонуватиме навчальні лекції, які допоможуть підготуватись до ЗНО.

«Враховуючи, що карантин дещо обмежив можливості школярів та дошкільнят отримувати нові знання, ми вирішили використати наші можливості та організувати дистанційні зустрічі юних глядачів з їхніми вчителями, — розповідає продюсерка UA: КРОПИВНИЦЬКИЙ Олена Кваша. — У ранковому шоу ми зробили акцент саме на дошкільнятах та молодшій школі. Майстер-класи, цікаві досліди, пересаджування квітів, складові Нової Української школи — все з 23 березня до 3 квітня у ранковому шоу».


Майстер-класи з декоративно-ужиткового мистецтва презентуватимуть вчителі Центру дитячої та юнацької творчості міста Кропивницького Олена Пойда, Альона Палій, Вікторія Горденко та Валентина Осталикова. Урок–казку, що допоможе розвинути логічне мислення та дрібну моторику запропонують вчителі Нової української школи НВО №25 Людмила Журавльова, Тетяна Мельник, Валентина Оніщенко, Наталія Даниленко. Інклюзивні уроки з природознавства проведуть вчителі НВО №20  Ольга Стукаленко, Яніна Фіалковська, Катерина Тоток. Інтерактивні уроки, в яких поєднанні математика й образотворче мистецтво, та урок з природознавства про догляд та пересаджування кімнатних рослин покажуть вчителі НВО № 34 Оксана Можна, Тетяна Будяк.


Окремо для юних глядачів телеканалу UA: КРОПИВНИЦЬКИЙ буде оголошено конкурс фоторобіт за уроками з декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва.


«Для старшої групи школярів у пріоритеті — підготовка до ЗНО. У цьому сегменті ми залучили майданчик телерадіопрограми «Радіодень», — каже Олена Кваша. — У цю програму прийдуть вчителі з темами, що входять до ЗНО. Перевага нашого майданчика — можливість телефонувати й ставити питання».

Зателефонувати у студію можна за номером (0522) 24 09 55. Усі уроки переглянути повторно буде зручно на YouTube-каналі UA:КРОПИВНИЦЬКИЙ.            

«Хочу відмітити, що ми відчули всебічну підтримку нашої ініціативи з боку освітян міста та області, додає Олена Кваша. Це прекрасний взірець командної роботи, як на мене. Спільно виходить краще».

Нагадаємо, команда Суспільного вимушена була змінити режим роботи у зв’язку із карантином через поширення вірусу COVID-19. Про роботу Кіровоградського Суспільного в умовах карантину читайте тут.