У програмі #Звіти_наживо  звітуватиме начальниця Головного управління Пенсійного фонду України в Кіровоградській області Наталія Сімонян

У програмі #Звіти_наживо звітуватиме начальниця Головного управління Пенсійного фонду України в Кіровоградській області Наталія Сімонян

20 гру. 2019

26 грудня о 19: 20 у #Звітах_наживо Наталія Сімонян розповість про онлайн-сервіси для клієнтів пенсійного управління, принципи нарахування пенсій і зміни у законодавстві. Також ми запитаємо про послугу «Перерахунок пенсій в автоматичному режимі», поцікавимось чи є скарги та побажання у населення щодо оптимізації роботи нового напряму у роботі пенсійної служби.

Онлайн-трансляцію #Звітів_наживо дивіться на сторінці UA: КРОПИВНИЦЬКИЙ у Facebook або на сайті філії. Якщо вам є що запитати у Наталії Сімонян, напишіть пост чи коментар, де зазначте суть питання і хештег #Запитай_Сімонян. Ведучий озвучить його у прямому ефірі. Також можна поставити питання протягом ефіру за телефоном: (0522) 24-09-55 (вартість дзвінків згідно з тарифом вашого оператора).

Нагадаємо, спільний проєкт UA: СУСПІЛЬНЕ МОВЛЕННЯ та Громадського руху ЧЕСНО #Звіти_наживо покликаний змінити застарілий формат звітування посадовців на інтерактивне інтерв’ю у прямому ефірі регіональних філій НСТУ.