У ефірі Суспільного Кіровоградщини звітуватимуть депутати міської ради Кропивницького

У ефірі Суспільного Кіровоградщини звітуватимуть депутати міської ради Кропивницького

9 гру. 2019

9 грудня в ефірі Кропивницької філії Суспільного стартує новий суспільно-політичний спецпроєкт «Радіомайдан. Звіти депутатів міської ради міста Кропивницький». Депутатів запрошують взяти участь у дискусії щодо виконання передвиборчих обіцянок, роботи на окрузі та діяльності органів місцевого самоврядування. Проєкт транслюватиметься одночасно на платформах радіо і телебачення Суспільного Кіровоградщини.

«Радіомайдан. Звіти депутатів міської ради міста Кропивницький» це пілотний спецпроєкт і наразі робитиме його тільки наша філія.  Ми пропонуємо місцевими депутатам більш активно комунікувати з виборцями.  Сьогодні у ефір вийде перша програма зі звітами самоврядців. Маємо намір працювати з усіма депутатами. Чекаємо всіх у студії», —  каже продюсерка Кропивницької філії Суспільного Олена Кваша.

Над проєктом працюють редактори філії Суспільного у Кропивницькому Олена Горобець, Яна Сапожнікова, Василь Левицький та Леся Журавська. Для участі у програмі запрошуватимуть по 4 депутати, за алфавітним списком.  

«Депутати по-різному поставилися до проєкту, хтось із величезним задоволенням, хтось відразу відмовився, — зазначає  лінійна продюсерка UA: КРОПИВНИЦЬКИЙ Наталія Гавришко. — Проаналізувавши їхню діяльність, можна сказати, що погоджуються взяти участь переважно ті, хто протягом своєї каденції був більш активним і відкритим, хоча не виключаємо і окремих обставин (відпустки, лікарняні тощо). На тому, що депутати міської ради м. Кропивницького сьомого скликання є більш прозорими та відкритими наголошували наші експерти у коментарях». 

Саме експерти допоможуть протестувати рівень компетенцій та прозорість діяльності обранців. 

«Ми зібрали думки експертів: громадських діячів та журналістів-розслідувачів, які протягом звітного періоду моніторили роботу депутатів , — розповідає лінійна продюсерка UA: КРОПИВНИЦЬКИЙ Наталія Гавришко. — Вони стали і консультантами для наших редакторів у підготовці програм. Це виконавча директорка правозахисної громадської організації «Територія успіху» Інга Дуднік, голова ГО «Асоціація політичних наук» Дмитро Сінченко, директор Інституту соціокультурного менеджменту Лев Абрамов, журналіст Центру медіарозслідувань "Прозоро" Павло Лісниченко, журналістка-розслідувачка Анастасія Зубова».

Долучитись до дискусії наживо зможуть і містяни, для цього треба  зателефонувати за номером 066-070-00-76. 

Сьогодні, 9 грудня о 17:10 на телеканалі UA: КРОПИВНИЦЬКИЙ та на UA: Українське радіо Кропивницький  відбудеться розмова з   Михайлом Бєжаном, Сергієм Бойком та Михайлом Демченком.                    

Проєкт «Радіомайдан.  Звіти депутатів міської ради міста Кропивницький» транслюватиметься також наживо на сайті суспільного мовника Кіровоградщини та на ютуб-сторінці UA: КРОПИВНИЦЬКИЙ.

Нагадаємо, 29 листопада на UA: КРОПИВНИЦЬКИЙ стартував новий сезон проєкту “Виборчий округ”.