На UA: КРОПИВНИЦЬКИЙ стартував проєкт «У фокусі добра»

На UA: КРОПИВНИЦЬКИЙ стартував проєкт «У фокусі добра»

6 гру. 2019

На UA: КРОПИВНИЦЬКИЙ оголошено початок цьогорічного проєкту «У фокусі добра». Метою проєкту є пошук та вшанування людей, що творять зміни, впроваджують суспільно корисні практики та ініціюють розвиток громади.

«Ми раді започатковувати і продовжувати такі світлі традиції, — каже продюсерка Суспільного Кіровоградщини Олена Кваша. — Акцент наприкінці року хочемо робити саме на добрих справах. У проєкті прагнемо проявити максимально багато добрих ініціатив, показати авторів добрих справ у регіоні. Минулого року ми спробували цей підхід, отримали, як на мене, хороші результати».

«У шаленому ритмі життя добрі вчинки чи прояви милосердя не завжди помітні широкому загалу, — зазначає лінійна продюсерка UA: Українське радіо Кропивницький Наталія Гавришко, — І чим більше спілкуєшся з людьми, які прагнуть змінити суспільство добрими справами, розумієш, що робити добро не так вже і просто. Розповідаючи в наших ефірах про ініціативи, які започатковують та проводять громадські активісти, ми долучаємося до цих справ. Сподіваємось, що цьогорічний проєкт не тільки підтвердить минулорічних номінантів та переможців, а і відкриє нові імена».

Керівниця творчої групи програм UA: Українське радіо Кропивницький Олена Горобець упевнена, що дуже важливо підтримувати благодійні, волонтерські ініціативи. «Це чудовий приклад для всіх, — каже вона, — це спосіб подякувати тим, хто фокусується на плеканні добра в громаді».


Переможців визначатимуть у 7 номінаціях:
•громадський діяч року
•громадська діячка року
•краща платформа для розвитку
•гуманітарна місія року
•відкриття року (культура, історія, традиції)
•молодіжна ініціатива року
•історія об’єднання року

Голосувати за найкращі ініціативи можна на сторінці UA:КРОПИВНИЦЬКИЙ. Номінанти візьмуть участь в ефірах програм радіо та телебачення наприкінці року, де зможуть поділитись своїми здобутками і практиками. Переможців нагородять під час урочистої церемонії у Кропивницькій філії Суспільного.
Нагадаємо, проєкт «У фокусі добра» Суспільне Кіровоградщини започаткувало у 2018 році.