У Кропивницькій філії Суспільного працює «гаряча лінія»

У Кропивницькій філії Суспільного працює «гаряча лінія»

3 гру. 2019

З 25 листопада у Кропивницькій філії Суспільного працює «гаряча лінія» для глядачів телеканалу UA: КРОПИВНИЦЬКИЙ. Лінію було організовано, щоб підтримати зв’язок з аудиторією та дати можливість не дуже активним користувачам інтернету потрапити на Суспільне.

«Мати джерело зворотного зв’язку з аудиторією — дуже важливо, — каже продюсерка UA: КРОПИВНИЦЬКИЙ Олена Кваша, — фейсбук та інші діджитал-прояви нашої роботи не завжди доступні людям у поважному віці або глядачам, які живуть в сільській місцевості, де інтернет-покриття дуже слабке (за даними департаменту промисловості ОДА, рівень покриття якісним інтернетом в області досягає орієнтовно 15-20 відсотків), тому телефонні засоби комунікації досить актуальні. В таких контактах також намагаємося знаходити ідеї для сюжетів, програм. Вдячні всім, хто допомагає нам робити свою роботу краще».

Про гарячу лінію аудиторії каналу повідомляють під час ефірів програм UA: КРОПИВНИЦЬКИЙ за допомогою рухомого рядка. За словами Олени Кваші, такий зворотний зв’язок, тривалістю два тижні,  філія організовуватиме кожні три місяці. Розписано чергування працівників для приймання дзвінків, найчастіше з глядачами спілкується інспекторка відділу кадрів  Оксана Колінько. Всі дзвінки реєструються. Наразі є нарікання на якість кабельного сигналу (готується звернення до провайдерів від Суспільного Кіровоградщини з проханням покращити якість трансляції) та є питання щодо кількості випусків новин (глядачам роз’яснили методику формування програмної сітки). Відзначимо, аудиторію цікавлять не тільки соціально-політичні теми, є позитивний відгук на сюжети ранкової команди про народних майстрів,  дякують за сюжет про будинок для котів.

Зателефонувати на «гарячу лінію» можна щодня (до 6 грудня) з 10:00 до 13:00 за номером (0522) 248860