Новий сезон проєкту «Виборчий округ» стартує на UA: КРОПИВНИЦЬКИЙ

Новий сезон проєкту «Виборчий округ» стартує на UA: КРОПИВНИЦЬКИЙ

26 лис. 2019

29 листопада в ефірі Кропивницької філії Суспільного стартує новий сезон суспільно-політичного проєкту «Виборчий округ». Метою якого є аналіз роботи новообраних депутатів.
За словами продюсерки UA: КРОПИВНИЦЬКИЙ Олени Кваші, підготовка до нового сезону почалась ще у вересні. Було розіслано офіційні листи-запрошення п’ятьом депутатам. На три листи відповіді не отримали, один відмовився від участі у проєкті ще з одним депутатом тривають перемовини.
«Ми раді можливості продовжити проєкт, що має на меті інформувати суспільство про діяльність народних депутатів, що представляють громади, — розповідає продюсерка UA: КРОПИВНИЦЬКИЙ Олена Кваша. — Зазначу, що депутати-мажоритарники від області минулого скликання у відсоткових позиціях були більш активними учасниками «Виборчого округу». З п’яти депутатів двоє брали участь у проєкті. Ми, як і раніше, готові надавати свої майданчики для звітів перед виборцями».
Якщо обранець із різних причин не зможе взяти участі у «Виборчому окрузі», в ефір вийде скорочена програма, де його діяльність аналізуватимуть експерти й оцінюватимуть мешканці округу.
29 листопада о 19:20 на телеканалі UA: КРОПИВНИЦЬКИЙ політолог Дмитро Сінченко проаналізує виконання передвиборчих обіцянок і законотворчу діяльність Ігоря Мурдія — депутата, обраного в 100 одномандатному виборчому окрузі.
Нагадаємо, за перші три місяці проєкту «Виборчий округ» у 2018 році в ефір регіональних телеканалів Суспільного вийшло 75 програм за участі депутатів VIII скликання.