Обмін ведучими, тематичні ефіри та зустріч зі слухачами – команда Суспільного Кропивницького відзначила професійне свято

Обмін ведучими, тематичні ефіри та зустріч зі слухачами – команда Суспільного Кропивницького відзначила професійне свято

18 лис. 2019

Святкові заходи до Дня працівників радіо телебачення та зв’язку відбулись у Кропивницькій філії Суспільного.  День почався з обміну робочими місцями радійників і ведучих ранкового шоу на UA: КРОПИВНИЦЬКИЙ. 

«Випробування чистим радіоефіром пройшли наші телевізійні новачки — Євген Жердій та Ліза Гречана. Від радійників  у телестудії працював Дмитро Шульга, – розповідає продюсерка UA: КРОПИВНИЦЬКИЙ Олена Кваша. –  Усі хвилювалися, хоча цю роботу не можна вважати незнайомою. Вийшло чудово. Женя, наприклад, дуже захопився форматом. Думаю, будемо практикувати такі обміни. Це тонізує і підсилює фаховість редакторів».

Також відбулась неформальна зустріч колективу. За словами Олени Кваші, «швидкі Неурочистості з нагоди професійного свята». 

«Ми маємо свою формулу святкування,  – розповідає продюсерка UA: КРОПИВНИЦЬКИЙ. – Це привітання колег колегами, подарунки, а також час відкритих дверей для всіх охочих привітати колектив». 


Увечері команда UA: Українське радіо Кропивницький запросила друзів, гостей ефірів на святкову вечірку до 95-річчя Українського радіо. Ведучі та редактори підготували для краян концерт, конкурси, розіграші. Але головним було спілкування.

«Ми запросили друзів нашого мовника, щоб саме в наше свято і їм подякувати за роботу і підтримку, – ділиться Олена Кваша. – Наш колектив радійників організував чудовий вечір. Були розповіді про роботу, пісні, вірші, звісно — привітання від гостей. Для мене честь бути частиною такого колективу».


Марія Лебідь, редакторка UA: Українське радіо Кропивницький, на радіо прийшла у 1979 році, одразу після університету. Воно стало великою частиною її життя. Марія розповідає, що радіє тому, як розвивається і осучаснюється колектив. Згадує, що перші прямі ефіри кілька десятків років тому з’явились саме на радіо. Сьогодні команда активно працює у виїзних форматах: радіостудії, стріми, включення наживо з місця подій.

«Наш рух вперед відзначають наші слухачі, ми опановуємо нові форми подачі інформації, – каже Марія Лебідь. – У нас з’явились чоловічі голоси, наразі троє чоловіків працюють у команді UA: Українське радіо Кропивницький. Нас впізнають, нам довіряють, ми тримаємо зв’язок з аудиторією і всією командою Суспільного радіо в Україні. Радіо актуальне завжди і 100% — буде жити».


Олена Горобець, керівниця творчої групи програм радіо UA: Українське радіо Кропивницький, зізнається, що давно думала над  тим, як зібрати в неформальній атмосфері слухачів, гостей ефірів, друзів і партнерів Суспільного радіо у Кропивницькому. І найкращим приводом для такого заходу став 95-річний ювілей Українського радіо. 

«Це надзвичайно мотивуєбачити тих, для кого ми працюємо щодня, усвідомлювати, що в радіо є стільки прихильників і пошановувачів, – зазначає пані Олена. – Відбувся такий неймовірний взаємообмін позитивними енергіями. Гості дізналися більше про радіо, про наших ведучих, щось з позаефірних, закадрових наших кумедних ситуацій і курйозів. Наші ведучі й редактори отримали ударну хвилю вдячності, визнання, мотивації від гостей».

Ігор Козуб, командир 12 територіального загону УДА, відзначає: «У нашому регіоні радіо стає більш популярним. Воно робить велику справу для українізації, для патріотичного виховання, впливає на формування громадської думки. Хочу, щоб UA: Українське радіо Кропивницький було на висоті, ставало сучасним та конкурентноздатним».

Фоторепортаж з вечірки на честь 95-річчя Українського радіо у Кропивницькому можна буде переглянути на фейсбук-сторінці UA: Українське радіо Кропивницький.

 
Організатори дякують за підтримку KROP:HUB