Суспільне радіо відтепер в онлайн доступі і на сайті UA: КРОПИВНИЦЬКИЙ

Суспільне радіо відтепер в онлайн доступі і на сайті UA: КРОПИВНИЦЬКИЙ

9 лип. 2019

З 8 липня на сайті UA: КРОПИВНИЦЬКИЙ, як і на всіх сайтах регіональних філій Суспільного мовника України, почала діяти онлайн трансляція радіо. Теле- та радіозастосунки доступні у вкладках онлайн. Як і на інших платформах, в онлайн етері звучатимуть програми, спільні для всієї мережі радіо, та програми UA: Українське радіо Кропивницький.

"Не секрет, що мережа радіоредакцій — це унікальна конкурентна перевага саме Суспільного радіо. Оскільки наші журналісти обласних редакцій у філіях НСТУ щодня дають в ефір передачі з усім спектром тем і жанрів: від політичних ток-шоу до спортивних програм, від музичних шоу до історичних радіоблогів — нам не буде зайвим досягти аудиторії в регіонах додатковим способом, завдяки онлайн слуханню", — коментує генеральний продюсер Суспільного радіо Дмитро Хоркін.

UA: Кропивницький це не тільки телебачення, а і радіо. І дуже добре, що радіослухачі тепер можуть почути Українське радіо Кропивницький онлайн на нашому сайті, - каже продюсерка UA: Українське радіо Кропивницький Наталія Гавришко. - Це дасть можливість стати ще ближчими до аудиторії Суспільного Кіровоградщини. А дивитись та слухати нас можна будь-де - потрібен тільки інтернет”.

 

Раніше UA: Українське радіо Кропивницький можна було слухати на хвилях FM, сторінці соцмережі Facebook або на сайті UA: Українське радіо.

Відтепер регіональне радіо доступне онлайн також на сайті UA: КРОПИВНИЦЬКИЙ.