З 19 лютого обов’язки менеджера UA: КРОПИВНИЦЬКИЙ виконує Костянтин Карпов

З 19 лютого обов’язки менеджера UA: КРОПИВНИЦЬКИЙ виконує Костянтин Карпов

20 лют. 2019

15 лютого на засіданні правління публічного акціонерного товариства «Національна суспільна телерадіокомпанія України» ухвалено рішення про призначення Карпова Костянтина Борисовича тимчасовим виконувачем обов’язків менеджера філії.

У протоколі засідання правління, що опублікований на сайті UA: Суспільне мовлення зазначено: «відповідно до підпункту 17 пункту 66 Статуту публічного акціонерного товариства «Національна суспільна телерадіокомпанія України», затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 28.12.2016 № 1039, та у зв’язку з виробничою необхідністю покласти з 19 лютого 2019 року тимчасове виконання обов’язків менеджера (філії) філії публічного акціонерного товариства «Національна суспільна телерадіокомпанія України» «Кіровоградська регіональна дирекція» на Карпова Костянтина Борисовича, головного інженера відділу технічного забезпечення мовлення зазначеної філії».

У Олени Роміциної 18 лютого закінчився строковий трудовий договір. Їй запропонували брати участь у наступному відкритому конкурсі.

Заступник виконавчого  директора Михайло Шматов нагадав, що конкурсний відбір є відкритим для всіх і наступний відбудеться вже в березні.

Олену Роміцину було призначено на посаду менеджерки Кіровоградської філії Суспільного у лютому 2018 за результатами додаткового відкритого конкурсу.